Præsentation

 
Vi sætter ild i glæden, og vi elsker det.
 
Vi startede i 2009 på et ugekursus: "Sangen har vinger" . Nogle sangglade mennesker som mødtes i musikken og livsglæden. Vi begyndte så småt at optræde, og opdagede, hvor meget vi nød at gøre det.
 
Vores korleder Dorthe Elsebet er en dygtig og kendt operasanger, som ivrigt og med stor varme leder koret. Du kan læse meget mere om Dorthe på hendes hjemmeside: Tryk her
 
Koret har har haft en fantastisk udvikling. Vi har sunget på en en restaurant i Skælskør, ved Rundetårn i København samt på forskellige plejehjem. Koret har været af sted på korweekends, hvor både sang og hyggeligt samvær har været i højsædet. Vores skønne korleder gør meget ud af, at den enkelte sanger finder sin egen vej og personlige udtryk.
 
I foråret 2012 blev det alvor. Vi stiftede foreningen Rørsangerne. Vi mødes en gang om måneden i 3 - 7 timer og synger dele af vores repertoire, som bl.a. består af flerstemmig sang. Vi er hjemmehørende i Rødovre kommune.
 
I blandt os  er der nogle meget dygtige sangere, og ind imellem optræder vi med solosang. Det er sjovt og udviklende og giver en alsidig optræden.

Vi har brug for flere glade stemmer i vores kor. Har du lyst at prøve kræfter med din stemme sammen med Rørsangerne hører vi gerne fra dig.