Præsentation / Korlederen

Korlederen

Kære alle kor interesserede - og mine kære humørfyldte rørlige Rørsangere!

I dag har Rørsangerne eksisteret i ca 3 1/2 år, - og tæller 17 medlemmer. Vi synger gerne med forskellige stemmer, og udfordres til at synge solo, duo, herrer mod damer, og sammen i flok.

Det er der kommet mange sjove oplevelser ud af, - vi har sunget i Roskilde Domkirke af egen kraft, såvel som Ørslev klosterkirke, Skt Mariæ kirke, på en campingplads i Jylland og en fallaffel bar i Helsingør, såvel som i indgangen v Rundetårn.
Humøret er højt og Rørsangerne synger gerne!
 
Korlederen har selv sin egen operasangerkarriere som solist, www.dortheelsebet.dk. Rørsangernes repertoire er mest i den underholdende lettere vise/operette/ musicalgenre. Der sniger sig også Fangekoret fra Verdis Nabucco ind, 2 stemmigt.
Flere af herrerne har en garvet revymand i sig, og flere damer er sprogspecialister, tekstforfatter, medicinkvinde, malerinde mfl. Vi har tre sygeplejersker - en mand og to damer, - så der er ingen bekymringer når vi er ude i felten.

Vi forsøger os lidt med lettere kor 2-3 stemmigt og måske drister vi os til en 4 stemmig sats, - der mangler vi en ekstra bas og gerne en ekstra alt.
Er du interesseret så ring til Dorthe Elsebet på tlf :             21 27 52 09